Post by tuyglaninumim on Feb 17, 2022 17:05:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Homecraft - Home Design Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Homecraft - Home Design Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מוד יותר סיבולת ▞▞▞
▞▞▞ Homecraft - Home Design Game 2022 version ▞▞▞
הרמות במשחק הזה קשות מדי. בזבוז חיים מלאים ברמה אחת כדי לקנות ספה של 1000 דולר זה מגוחך. הוסר לאחר 20 רמות משהו.
אני רוצה לאהוב את המשחק הזה, אני מאוד אוהב לשחק במשחק match3 כדי לצבור נקודות, אבל העיצובים כל כך משעממים. בחר בין שלושה גוונים של בז' שהם כמעט זהים, כל כך מרגשים. 😑
אוהב את המשחק אבל אין בונוס יומי או תמריצים. מקשה על המשחק.
לא מה שציפיתי, רק דברים שנראו טוב מהדברים המעטים שעשיתי היו הרצפה והחלונות, האפשרויות לארון היו כולן זבל והשרטוט לא עשה יותר שווה את הזמן שלי.
זה משחק נחמד אבל לא יותר מדי בשביל לתת למשחק הזה דירוג 5 מתוך 5
Homecraft - Home Design Game Thông thường blx
Homecraft - Home Design Game Casual games scl
זה רעיון ממש נחמד למשחק. הגרפיקה מגניבה וכך גם המשחקיות. אבל הרמות קשות מדי...אני ברמה 153 ואני לא יכול לעבור אותה. בנוסף הרהיטים עולים יותר מדי!! יש לי כמעט 2000 מטבעות ואני עדיין לא יכול למקם פריט אחד בחדר...
ביליתי בערך 3 ימים ברמה אחת. לא יכול לעבור את זה, וכנראה יקבלו רק 500 נקודות.. שזה חסר טעם מכיוון שהם לא נוהגים לרכוש כמעט כלום. טוב לימים הראשונים, אבל זה פשוט לא שווה את האנרגיה שלי. משחקים הרבה יותר טובים בחוץ, שבעצם נותנים לך את הסיפוק של לקשט בלי להשתגע מתסכול. נו טוב
בשבילי המשחק הזה הוא רק מיזם להרוויח כסף. מספר הפעמים שאתה יורד למקשה אחת ואז נגמרות המהלכים. המשחקים הקלים מה שנקראים הם לרוב מצחיקים, והמשחקים הקשים כמעט בלתי אפשריים. נתתי לזה הזדמנות טובה, מצאתי את זה מאוד מתסכל. בהחלט לא ממליץ.
אני בהחלט אוהב את המשחק הזה. ראיתי הרבה ביקורות שליליות שאומרות שצריך לשלם כדי לעבור את הרמות אבל מניסיוני בהחלט לא. אני ברמה 481, הרמה הסופית כרגע, ולא נאלצתי להוציא אגורה אחת! לכמה רמות נדרשות כמה ניסיונות להבין, אבל זו הנקודה, זה לא יהיה כיף אם תוכל פשוט להתקרב ישר לכולן. לא יכול לחכות לשחרור רמות נוספות ולראות אילו חדרים עוצבו. המשך עם העבודה הטובה!
משחק מהנה אבל התוספים כמו הרקטות ופצצות הצבע לא פועלים לטובתכם כמו שהם עושים Homescape.
Buddy Toss 캐주얼 게임 xkbn
משחק כל כך מרגיע. זה בעצם נותן לי רעיונות לקשט את הבית שלי. אוהב את זה!
Homecraft - Home Design Game Įprastos temos cth
הם מקלים בהתחלה ואז קשה מדי להשיג את הפריט האחרון להשלים את החדר..
Homecraft Home Design Game v1.33.8 מאָד (ונלימיטעד גאָלד קאָינס + דיאַמאָנדס + ליוועס) אַפּק · גלייַכגילטיק · ליידיק סטרימער טובער שפּיל באַקומען
משחק נפלא אבל מכל משחק עיצוב בית יש התאמות אז אני לא אוהב בגלל זה 2 כוכבים
השני הגיע לרמה 588 בהתחלה זה היה כיף אבל אחרי הרמה הזו... לא נותנים לך יותר חמישה מהלכים נוספים כשאתה לא מסיים את המשחק אלא אם כן אתה משלם...הרמות קשות יותר ויותר...ופריטים יותר ויותר יקר...במילים אחרות...הם מכריחים אותך לשלם. אז תודה ולהתראות....👋👋
וואו אני יכול לעצב את בית החלומות שלי חוויה נפלאה ומרגשת אבל לפעמים אני מתוסכל כי אין לי. מספיק כוכב ומטבע כדי להמשיך, מקווה לקבל פרס נוסף תודה
בדיוק כשחשבתם שאתם נהנים, המשחק הזה יורד לאותו בור כמו כל כך הרבה מהשאר עם הרמות שהולכות ומתקשות, התגמולים הולכים וקטנים ורכישות הפריטים מתייקרות. כל כך חבל, חשבתי שסוף סוף מצאתי משחק טוב - טעיתי - הוסר.
תחילת המשחק הייתה בסדר. אבל התוסכל יותר מהרמות הכרוכות בדלקת וכיבוי של המנורות. הרמות היו קשות מדי לסיים אפילו כשזרקתי עליה את כל המאיצים בהתחלה. הסירו את ההתקנה
Homecraft - Home Design Game Jocuri obișnuite rogt
נהניתי מהמשחק הזה, אני אוהב להפוך את הבית לבית שהוא חם ומסביר פנים.
משחק טוב הבעיה היחידה היא שהם לא נותנים לך מספיק אבני חן לשימוש
המשחק עם האורות מתסכל ולוקח לי לפחות 10 פעמים בערך לעבור את הרמות האלה. אם לא אהבתי אתגר ולא הייתי מכור למעבר רמות מסוימות הייתי מוחק את המשחק.
ממש כיף לשחק במשחק הזה ומגניב לעצב מלא בתים ומקומות
חומרי הלימוד במקצוע מוביל - אמנות שימושית - משרד החינוך
אני אוהב לשחק את המשחק הזה, זה נותן לי מושג לגבי עיצובים והפאזל מאוד מאתגר.
Homecraft Home Design Game v1.33.8 מאָד (ונלימיטעד גאָלד קאָינס + דיאַמאָנדס + ליוועס) אַפּק · גלייַכגילטיק · Храброземье Герои מאַגיז וו 1.67.3
אני חושב שהמשחק הזה מתמקד יותר במשחק פאזל במקום לקשט את הבית. אתה צריך לשחק קשה כדי להשיג יותר מטבעות כדי שתוכל לקנות חומרים. החומרים יקרים. אין לו חיים בלתי מוגבלים כמו שעה ליהנות מהמשחק בניגוד לשאר המשחקים.
כל כך כיף..הופך כל עיצוב למציאותי.נהניתי לשחק בו
כשנגמרים לך המהלכים במשחק המיני, אתה צריך את האפשרות לצפות בסרטון כדי לקבל יותר מטבעות ו/או אבני חן. הייתי צריך להסיר את ההתקנה של המשחק בגלל זה. אני לא משתמש בכרטיס החיוב שלי למשחקים כי נשארו לי רק 130$ אחרי שאני משלם שכר דירה. הכסף שלי צריך ללכת על דברים חשובים כמו ממיסים לניקוי חודשי ומוצרי טואלטיקה.
אני נהנה מאוד לשחק. מקווה שזה לא יהיה קשה מדי בהמשך הקו. חזרתי ליהנות שוב לשחק את המשחק שלך. זה באמת כיף!
אוקיי אני אוהב את המשחק וחלק מהתכונות, הוא איטי מאוד!!
Homecraft Home Design Game, #HomecraftHomeDesignGame #Homecraft #Home #Design #Game #Games, Ever wanted to know what it feels like to run your own interior
המשחק הזה כל כך כיף כי אין פרסומות והוא אומר לך להעתיק אותו אבל לא היה לי כיף וקל להשיג כסף ואתה כל כך כיף 5 כוכבים
משחק טוב כשהוא לא קופא. איבדתי את כל ליבי כי נאלצתי להמשיך ולהפעיל מחדש את המשחק. תקן ואני אתן עוד כוכבים
זה משחק טוב ויש לו גרפיקה נחמדה אבל ברגע שאתה מחוץ לחיים אין דרך לבקש עזרה מחברים.... מקווה שזה ייושם גם בלי מתנות עבור מאיצי כוח. 😢😢😢
אוהב את הקונספט אבל לא מאוד מרגיע. צריך עבודה
משחק לחטוף כסף. לא יכול להתקדם אלא אם כן אתה מוציא כסף.
היה מהנה אבל כשהפאזלים הופכים למאתגרים מדי ומתחילים לקחת ימים להשלים (חדר 6) זה מפסיק להיות כיף. מאבד עניין במהירות.
רמה 201 מרמה אותך!! משחק מהנה עד שתגיע לרמה 201 ויש מטרה לנצח אך החפצים אינם על הלוח!!! בזבוז כסף!!
אף פעם לא חמישים לי בעיות. נותן הרבה רעיונות על עיצובי בית במציאות.
המון כיף!
רמות יכולות להיות קשות וזה יקר לקנות פריטים
גרפיקה נהדרת, אבל כמעט בלתי אפשרי לנצח את משחק ה-match 3 מבלי לשלם עבור מאיצים סופר יקרים. שנאתי את זה
המשחק הזה לא טוב מה עם היהלומים שאתה לא יכול להשיג אלא אם כן אתה קונה אותם בכסף אמיתי לא הולך לעשות טוב יותר את המשחק הזה הסר אותו
Granny: kicks neighbor's house 9.2 Mod Free shopping. Oct 31, 2021 ... Homecraft.3 mod. Oct 31, 2021
למה הרמות כל כך קשות בשלב מוקדם כל כך? אם אתה לא יכול לנצח את רמה 38 כי אין להם אופציות. זה לא מדע טילים. אנשים פשוט יפסיקו לשחק...