Post by tuyglaninumim on Feb 17, 2022 17:14:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Touchgrind BMX ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Touchgrind BMX IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód generátor drágakövek ▞▞▞
▞▞▞ Touchgrind BMX 2022 version ▞▞▞
rendben volt, de nagyon trükkös leszállni a flip-re és egyebekre
Jó játék de sok a mega.
Szeretem . annyira menő, nincsenek hirdetések. jó játék😍
Simon ha szerint ez a játék szar akkor miért küldtél 5 csillagot??!!
Akinek kell a hack az irjon facebook on nevem:Lendvai Jb Lénárd
905-ös hiba
Az ilyen típusú játékok digitális verziója az App Store-ban diadalmaskodik a Touchgrind BMX 2 játékkal, melyben testre szabhatja mini BMX-jét, és nagyon jól
Touchgrind BMX Alternatives for Mac OS - Legjobb alternatívák
A mechanika annyira rossz, hogy játszanám vele, ha megjavítanák, és fizetni kell egy új színpadért. Szerintem ez elég hülyeség, de nem ajánlom.
Ez egy jó játék, mert alig vannak reklámok, és csak ingyenessé kell tenni a játékot, hogy az összes térképen játszhassunk 🤠
Gyűlölöm mindig mindent úgy csinálok ahgy kel egyszer se hibázok és nem léphetek másik pájára mert,folyton előről kell kezdenem!! Egy kalap kaki volt az aki kitalálta!!!! -0* Már le is töröltem!!!!!!
Touchgrind BMX Спортске nzgm
Nem olyan jó
Az új iPad: iOS játékok, amelyek támogatják a retina kijelzőt
Meg kell venni hozza a tobbi palyat
Egyszerűen hülyeség, hogy ahhoz, hogy más térképeket játssz, vásárolnod kell valamit. Tudom, hogy az emberek olcsónak fogják nevezni, de a játék még csak nem is szórakoztató. A vezérlők szemetek. A grafika rossz, de ez egy kicsi cég, így megértem a grafikát, de nekem úgy tűnik, hogy megpróbálták 2 nap alatt befejezni a játékot.
Borzalmas ez a játék!!!!!!!!!!!!! SOKSZOR meghibásodik!!!!!!!!! Ne játssz vele!!!!!!!!!!!!!
Megvan ez a játék, de szerelmes vagyok ebbe a játékba, és régen játszottam az apám telefonján. Most van a telefonom, és játszok, amikor van internet. Nagyon szeretem azt a játékot, hogy annyit lehet fordítani
Szinte az összes pályát meg kell vásárolnod, ez egy jó játék, egyszerűen unalmassá válik, amikor félig ugyanazt a szintet játszod újra és újra, és még a touchgrind bmx 2-t sem tudom telepíteni
Jo csak fizetni kell a palyakert
Kimerült, nem tudom ellenőrizni, hol szállok le, vagy bármit, és annyira késik, hogy nem engedi meg, hogy fordítsam, még akkor sem, ha ezt pontosan csinálom
Nekem nagyon tetszik szerintem mindenki tolcse le♡♡♡♡♡♡♡♡
Super Tank Rumble Casual irv
Touchgrind Skate 2: sportjáték, amelyben ismét egy gördeszkán állunk, ... Természetes multi-touch ellenőrzések, fejlődött a Touchgrind és Touchgrind BMX
Touchgrind BMX ספורט hlqv
Hülye játék ne ajánld, hacsak nem vagy öt éves, és egy ötéves valószínűleg nem tudta, hogyan kell játszani
A Fricking mindig összeomlik. Annyira bosszantó, hogy nem is tudok játszani.
Touchgrind BMX Thể thao ozq
Tetszett a játék, de csak egy térképet kell játszani, és szeretném elmondani a játék készítőjének, hogy adjon nekünk más térképet, hogy ne csak egyet játszhassunk.
Touchgrind BMX Αθλήματα zrai
Mindig elesek egy egyszerű ugrásnál!!! És nem tudok tovább menni
A kezelőszervek olyanok, hogy a játék jól fut, de a vezérlők zsákmányoltak
nagy szar eldoptam a telefont idegesito ne tolcsatek le
Ok őszintén ez a játék jó annak ellenére, hogy azt mondja, hogy keresd meg a rejtett dolgokat, és nem találod.
Nem lehet gyorsan lapozni, mint a bmx 2-ben, vagy kaphat 8x-os, de összességében jó játékot
Igazán szórakoztató játék, csak egy térkép van, és a többit meg kell vásárolnod. Kérem, készítsen még néhány térképet
Nagyon klassz, kicsit késik, de ettől eltekintve nagyon jó játék és nagyon klassz térképek, töltsd le ezt a játékot, nagyon jól telik az idő