Post by tuyglaninumim on Feb 17, 2022 17:23:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Criminal Case ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Criminal Case IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádí nekonečné primogemy ▞▞▞
▞▞▞ Criminal Case 2022 version ▞▞▞
je také zábavný a relaxační, zvláště když nic neděláte nebo se nudíte, když si s ním hrajete, užijete si opravdu spoustu legrace
Dobrý ale máto nevýhody
Je to úžasné, rád tuto hru hraji, ale někdy se nejvíc nudím, zvláště když musím jednu scénu prohledat více než 10x, ale i přes to je hra dobrá.
Miloval jsem tuto hru... dokud jsem si nevšiml podivných obrázků... 666? Satanská hvězda? Oko? Křížek obrácený vzhůru nohama?... Proč by ze všech obrázků měly být použity tyto... proč by ze všech čísel měla být ve hře použita značka šelmy? Moje recenze bude pravděpodobně smazána... Budu mazat hru. Škoda, že to byl můj oblíbený... Velmi zklamaný
Tato hra by byla skvělá a měla by zajímavý příběh. Ale vyskakovací reklamy jsou velmi nepříjemné! Vím, že reklamy jsou potřeba. Ale myslím, že stačí zobrazovat reklamy, když například potřebujeme dalších 20 živých. Jen náhodné zobrazování reklam je pro mě středně pobuřující.
PCI Public Crime Investigation ve službě Steam
no, myslel jsem, že ta hra by měla být dobrá podle recenze a hvězdičky, kterou dostala. ale upřímně říkám, že se mi to vůbec nelíbí, tato hra vás nenutí hrát ani půl hodiny, tato hra chce, aby hvězdy hrály dál. opravdu to otestuje vaši úroveň trpělivosti. a já nemám takovou úroveň trpělivosti, jako že musíte čekat 18, 24 hodin atd. na pitevní zprávu, analýzu otisků prstů. Jsem zklamaná 😠😠😠
Problém s tímto gramem vás nutí opakovat činnosti, abyste vytvořili hvězdy, abyste mohli mluvit s lidmi. Máte osvětlovací šrouby pro energii k provádění jiných činností. Tyto osvětlovací klíny si musíte koupit za skutečné peníze. Nutí vás sledovat přidávání bez odměny. Chcete-li hrát, musíte utratit skutečné peníze.
Hádanky jsou v této hře dobré a zábavné, ale na dokončení jednoho úkolu musíte čekat hodiny samostatně, nebo si ho můžete koupit. Ten díl se mi nelíbil, kazí to zábavu.
Tato aplikace je ztráta peněz a ztráta času. Před instalací se nikde neříká, že při řešení zločinu půjdete na "pitvu". nebo "zbraň" atd., že vám bude účtován poplatek 0,99 $. Doufejme, že dítě nebude vědět, že použije kredit svých rodičů k nákupu těchto věcí bez jejich vědomí. Opravdu mám pocit, že je špatné účtovat položky během hry. Zejména dítě. Je těžké si představit, že dospělý hraje hru, která je určena pro dítě.
Nejlepší aplikace Murder Mystery Games pro iPhone a Android 2021 Edition ... Vydejte se na výlet zpět v čase do výšky Rock n 'Rollu v tomto velkolepém
Zábava. Baví mě vyšetřovat místa činu.
Byla to dobrá hra, ale zamrznutí obrazovky na mém telefonu s nápisem Koupit za 7,99 mě nepřinutí zaplatit za tuto hru, omlouvám se. Je to bolest, že musím ukončit hru a restartovat ji, abych mohl hrát dál.
Blaze | recenze | Databáze knih
Mystery Case Files: The Black Veil. 289,00 Kč. Haunted Hotel: Room 18 ... Vánoční sušenka: Dobrodružství Santa Clause. Zdarma ... Criminal Case. Zdarma
クリミナルケース アドベンチャー kma
Skvělá zkušenost s hrou, je to úžasné
Zábavné a náročné. pokud chcete hrát zdarma, potřebujete trpělivost
je to opravdu složité... vyděláváte coiny, ale nemůžete je použít k postupu ve hře a musíte je hrát znovu, abyste místo toho získali hvězdičky... Budu hrát dál, ale zatím mě to nezaujalo, uvidím, jak to bude jde .. ale celá věc s vyděláváním mincí a hvězd nezbývá dost času na to, abyste si to užili
Myslím, že pro dospělého je to příliš jednoduché. Ale jinak dobrý. Nesnáším hry založené na energii, ale zdá se, že v této dokážete zahrát slušné množství her, než vám dojde energie. Dal bych 5 hvězdiček, nebýt energie a bylo to pro mě příliš snadné. Jen ne pro mě
Je to dobrá hra, ale potřebuje trochu více vylepšení, tj.Opětovné získávání energie musí být rychlejší, pro nové místo činu by mělo být spotřebováno 5 energií, nikoli 20 energií a po získání všech hvězd místa činu bude vstup zdarma a nebude spotřebována žádná energie. Pokud budou tyto věci aktualizovány, dám pět hvězdiček hodnocení určitě.
Hra se mi líbí a hraji ji už několik let. V poslední době se však reklamy vymkly kontrole. Chápu, že je to zdarma, a naprosto chápu, že sledování reklam přináší výhody, jako je více energie, více bonusových zatočení atd., ale vyskakovat reklamy po každých 2 přehrání scény je směšné. Myslel jsem, že byste měli vědět, proč jste ztratili dlouho konzistentního hráče. Zkontroluji každých pár měsíců, zda bylo změněno zpět. Existuje tolik dobrých možností pro hry se skrytými předměty, tato nestojí za to
Příliš mnoho reklam, ale hra je zábavná.
Hra je super ale věci co hledáte jsou anglicky já anglicky umím takže mě to problém nedělá ,ale menším by to problém dělalo proto bych uvítal češtinu. Ale jinak supr
Opakuje se stale do kola, zadny progres, porad stejna klikacka. Vubec nezalezi na tom co udelas.
Criminal Case Aventura aryy
Klondike Adventures Simulyasiya wlok
Trvale, stereotypní a zastaralé zdlouhavější hledami věci pro získání hvězdy tuto hu uvrhla do méně než průměru a hratelnost je tím pádem dost malá. Ode mě jen dvě hvězdy za grafické zpracování.
Příliš mnoho vyskakovacích reklam při načasovaném bonusu. Chápu, že reklamy platí za hry a souhlasím s tím, ale načasované bonusy ubíhají tak rychle a jsou velmi omezené, že je frustrující ztrácet čas reklamami. Hraju asi 7 nebo 8 let. Na stolním počítači a tabletu. Někdy mám problémy se synchronizací a musím odinstalovat a znovu nainstalovat, abych nepřišel o to, co jsem udělal na druhém zařízení, ale stále miluji hru. Teď mi nejde ani otevřít hru na tabletu😦
Vyborna hra
Tato hra byla tak dobrá, ale nyní jsem na konci světové edice a nemohu se posunout k záhadám minulosti!!! Pokaždé, když kliknu, abych přešel do dalšího města, trvá mi stažení samostatné aplikace a zkoušel jsem ji hrát na záhadách minulé samostatné aplikace, ale veškerý můj pokrok je ztracen!!! Můžete to opravit Chci přejít do Mysteries minulosti, ale chci zůstat v aplikaci Criminal Case, ne v jiné samostatné aplikaci!! Odpovězte prosím zpět!! Také jsem to již vyzkoušel na Facebooku a je to stejné!!
Dal jsem 2 hvězdičky, protože hra ztratila všechna moje data. Byl jsem na případu 5 uprostřed. Napětí případu vzrušovalo mou hráčskou duši. Ale nevím, jak se všechna moje data ztratila. Tato hra si zaslouží hodnocení 5+2 hvězdičky, ale já chci svá data zpět. Prosím, pomozte mi a pak si vezměte, co si všichni zasloužíte.😭😭
App Store nebo iOS je kde nakupujete hry, když máte telefony a zařízení od firmy Apple.
Pravidelne se po akci sekne a spadne... Ukradne 20 jednotek casu, ktere po novem startu uz nejsou ale telo nedejboze hvezda taky nikde... Tablet Nvida Shield.
Criminal Case - the #1 free hidden object game! Are you ready to solve murder cases? Download now and discover who killed Rosa Wolf.
Criminal Case Macəra xnw
Příliš mnoho reklam!!! Před lety se mi tato hra opravdu líbila, ale nikdy si nepamatuji tolik reklam. Mezi každým šetřením je nepřeskočitelná reklama (a tam vyšetřování ani netrvají tak dlouho jako reklama). V sekci úkolů jsou reklamy, kde plníte cíle. Což znamená, že do něj omylem narazíte a budete vyřazeni ze hry na tak náhodnou webovou stránku. Je jich prostě příliš mnoho na to, aby si tuto hru vůbec užili, natož abychom ji ospravedlnili. Ničí to hru. Nyní jej odinstalujte.
Je to skvělá hra, dává mi pocit ips díky ☺️ za tuhle úžasnou hru
Perfektní hra ale nejlepší je svět tanků
Hra je zajímavá, ale analýza těla oběti zabere hodně času
Toto je úžasná hra, která je tak poutavá a vytváří návyky.
Mysteria - A Murder Mystery Games ** Mysteria is a free murder mystery dinner party game and available for both iOS and Android phones. **
Hra vyzyva k otravovani ostatnich lidi pres fb a je na systemu pay to play
supr hra a i nejlepsi
Velmi zajímavé a hádanky jsou skvělé!
stačí si stáhnout hru před pár dny je to jako ty pořady na tv. kromě toho, že je vyřešíš. je to zábavné a někdy si myslíte, že máte toho správného člověka a poslední položka ukazuje ne, ne jeho. takže se vraťte znovu a znovu zkontrolujte. budete se bavit a hraní hry mě baví, je to relaxační a pomáhá mě to uklidnit a rozrušit, nikdy jsem si nemyslel, že to bude řešení 😄
Dobrodružné
O pořadu Historie českého zločinu | Portál - Český rozhlas
Po druhém levelu musíte na všechno strašně dlouho čekat. Hra vás dál nutí buď utrácet reálné peníze nebo sledovat reklamu. Jinak musíte jakorát čekat.
Letná - "Dobrodružství kriminalistiky" - Prague, Czech Republic
zabava
Tato hra měla potenciál, ale jejich chamtivost ho zabíjí. Plaťte za energii na hraní, zaplaťte za to, abyste nečekali hloupě dlouho, zkoušíte předstírat, že máte hraní přátel a řadí vás proti nim, a bůh ví co ještě. Mám asi deset minut a musím zaplatit pár dolarů nebo počkat 25 minut. Okamžitě odinstalováno.
Zatím zábavné
Rád to hraju, když jsem byl ještě na střední škole, zjistil jsem, že existuje verze aplikace, která mě nadchla. Rychle vpřed jsem znovu hrál hru. Když jsem se dostal ke třetímu případu, musíte pozvat přátele, abyste to odemkli a neexistuje jiný způsob, než zaplatit, což je příliš mnoho a je zde také příliš mnoho reklam. Cítím se z toho zklamaný. Všichni víme, že upozornění na hru jsou pro ostatní otravná. Bude mi to trvat věčnost. Tato hra se mi líbila, ale myslím, že ji musím odinstalovat.