Post by tuyglaninumim on Feb 17, 2022 17:32:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farming Simulator 16 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farming Simulator 16 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ klávesy pro zvýšení cheatů ▞▞▞
▞▞▞ Farming Simulator 16 2022 version ▞▞▞
Dobrá grafika ale multiplayer funguje jen ve dvou.
nejlepší. Navrhuji přidat ovládání ke třem možnostem sklonu, vlevo a vpravo a volantu, protože je skvělé řídit auto s ovládáním řízení a nastavitelnou rychlostí. také uvést na trh další možnosti přepravců
Hra je super,ale nejde balikovac!!
Ahoj
Prostě farmářský simulátor
Farming Simulator 16 Simulacijske igre kou
Opravdu se mi to líbí, až na to, že když řídíte, pořád to jde doleva.
Pěkná hra, ale potřebuje trochu vylepšení
Miluji tuto hru, inspirovala mě k tomu, abych se podíval na farmaření, musím říct, že je to nejlepší hra, jakou jsem kdy hrál.
docela dobrý
dobrá hra, jen trochu nepřehledná pro nás co bychom to měli rádi v češtině
Zaplatil jsem za tuto aplikaci/hru, než byly k dispozici aktualizace, a hrálo se skvěle. NYNÍ, když se objevily další verze, moje koupená hra se zadrhává, mění směr řízení VŠE SAMA !!!! TOTO mě nutí hodnotit to jako drasticky špatné!!! Zkrátka je to plné cukrového medového ledového čaje!!!! I pokus o odeslání TOHLE je těžkopádný, protože symboly se objevují bez depresivních znaků. NEPLYNUJTE SVÉ TĚŽCE VYDĚLENÉ PENÍZE!!!! ZAŠLETE JIM ZPRÁVU. F.U.!!!! CHCI VRÁTIT VRÁCENÍ PLNÉHO ROZHODNUTÍ! DÍTĚ BEZ OTCE! O TOMTO B.S. ŘEKNU VŠEM NA KAŽDÉM SOCIÁLNÍM MÉDIU! Ach jo! Odinstaluji tento kravský čip!!! Rychle!
Tato hra je tak skvělá, že chcete přidat několik aut farmáře a farmářovy rodiny, takže hra je mnohem zajímavější
Dobrá hra já sem si to chtěl původně koupit ale teď je to zadarmo a je to hodně dobrá hra
Farming Simulator 16 je jednoduše unikátní simulátor farmaření, který svou hloubkou a rozsahem nemá nejen na platformě PS Vita naprosto žádnou konkurenci.
Moc se mi tato hra líbí, můžete dát do obchodu nějaká zvířátka a pár dalších per, ale zatím je tato hra dobrá
Nejhorší hra, naklápěcí řízení funguje, ale hned po pěti sekundách odinstalování je f 14 skvělá hra, ale na několika polích tvoří překážky v cestě řidičům aut.
Hra vypadá velmi dobře, ale bohužel jako mnoho dalších uživatelů mám všechny stroje černé. Chtělo by to zjednat nápravu.
Miluji farmaření Je to velmi dobrá hra a velmi dobrá grafika
Mám dotaz. Proč mi nejde ve hře zatáčet naklonění telefonu. Mám telefon Samsung A42 5G.
Monster Legends ስልት sefu
První dny po instalaci není problém, ale po chvíli vám to oznámí, že nereaguje
Kdybych moc dát nula tak to dám??? Proč to eksistuje???
Vážení obři software, jsem velkým fanouškem a hráčem vaší série farmářských simulátorů, ale pokud toho není moc na co se ptát, mohl byste prosím dát větší květináč do 16, ten, který máme ve hře, je příliš malý a zabírá věčnost, než osázet pole
Farming Simulator 16 Penyelakuan hihk
Dobré, ale eliminujte, že se oči nočního pádu unaví kvůli nočnímu pádu, kde se hra stává nějakým zklamáním
EDIT: Hra je nyní zdarma, neměli by lidé, kteří si hru koupili, vrátit peníze? Hra je velmi dobrá, ale myslím, že bych za FS 14 zaplatil víc než za FS 16, protože hra zaostává a automatická změna kvality x7 horší než Low (i když je nastavena na vysokou) mě nutí zemřít. Prosím o optimalizaci.
Zábavná hra, ale po měsíci se jízda nakloněním zbláznila. Frustrující.
Pěkná grafika a ovládání je úžasné
Hra je naprosto úžasná, milujte otevřený pocit a všestrannou dynamiku hry. Opravdu bych si přál, aby bylo možné kombinovat FS16 a FS18, jako příliš různá města, ale v jednom státě
Jsou tam moc drahé veci
Nenalezen v obchodě Play
Bohužel AI-pomocníci jsou k ničemu, co souvisí s loukou. Vždy uvíznou na plotech, a proto svou práci nesplní.
Černé ,jako u ostatních!
J datli vás baví fs14 a další hry ze série fs tak vás tato hranice bavit.
Hra je tak úžasná a realistická, ale přidejte také několik indických vozidel, aby byla lepší, děkuji týmu. A také poskytnout vnitřní režim jízdy plz A přidat funkci chůze, někdy to také vypadá, že hraji řidičskou hru, ne farmařím
Dávám 3 hvězdičky, protože tam nejsou povětrnostní podmínky, např. déšť, zataženo, bouřka
Je to dobrá hra, ale potřebuje nějaké aktualizace v pomocníkovi a ve vlně, v pomocníkovi je nějaká chybička, takže ji musíte opravit a v továrně na plnič trávy, pokud jedna sekce vyplní, pomocník nepřejde do další sekce, takže potřebujete upate, jsou problémy
Vypadá to jako ta nejnudnější hra na světě, ale ve skutečnosti je docela návyková. Mohlo by se hodit více návodů, co a jak dělat pro začátečníky, ale po vyzkoušení chyba, a nebo google a YouTube mého dobrého přítele. věci se od té doby začínají tvořit a jsou docela zajímavé
Hra je super ale chtělo by to víc strojů a značek jelikož od mala, se pohybují poli a krav a tak že opravdu super hra
Farming Simulator 16 Simulasi zexz
Doporučuji všem co nemají vlastní pole na zahradě i když já pole mám na zahradě tak tahle hra je fakt super.(také se mi líbí Farming simulátor 2019).
Toto je nejlepší hra, která se kdy hrála, ale prosím, chceme volant 😜. Více kamionů. A jedna věc, ty nádrže, kde používáme ke skladování naší sklizně, se nedaří být plné Snažil jsem se udělat alespoň 1 plnou, ale nepodařilo se mi to
Nejde online
Farming Simulator 16 Simulácie hlic
Za poslední dva dny nemohu načíst svou předchozí uloženou hru do nového zařízení. Pokaždé se zobrazí chyba sítě, ale žádná chyba sítě. Udělejte prosím potřebné.